ALRO Slatina are propriul centru de vaccinare

ALRO, unul dintre cei mai mari producători de aluminiu integrați pe verticală din Europa, după capacitatea de producție, va deschide un centru de vaccinare pentru angajații săi și familiile acestora, primind în acest sens aprobarea Departamentului de Sănătate Publică. Centrul de vaccinare împotriva noului Coronavirus a fost amenajat în incinta uzinei de aluminiu de pe platforma industrială a municipiului Slatina, procesul de vaccinare urmând a începe în data de 4 mai.

Este un pas suplimentar care susține eforturile ALRO de a proteja sănătatea și siguranța angajaților săi și a familiilor acestora și, astfel, de a-și menține toate operațiunile pe deplin funcționale, transmit reprezentanții companiei.

„Vaccinarea este singura șansă de a reveni la o stare de normalitate atât în viața noastră privată, cât și în cea de afaceri și considerăm că este de datoria noastră să sprijinim eforturile autorităților locale și naționale de a accelera acest proces și de a oferi angajaților noștri oportunitatea să primească protecția necesară împotriva COVID-19. Ne-am angajat să implementăm toate acțiunile necesare pentru a depăși această criză medicală fără precedent care a afectat întreaga lume și pentru a sprijini comunitățile în care activăm în eforturile lor de a atenua efectele pandemiei COVID-19”, a declarat Marian Năstase, președintele Consiliului de Administrație al ALRO.

Pentru a marca evenimentul, joi, după ora prânzului, reprezentanți mass-media vor face o vizită a Centrului de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 de la ALRO Slatina, momentul fiind urmat de o conferință de presă.

Încă de la începutul pandemiei, Grupul ALRO a susținut eforturile instituțiilor locale și naționale de prevenire și atenuare a efectelor crizei din sănătate prin donații de peste 1 milion de lei, constând în bani, echipamente medicale și de protecție. Mai mult, compania a implementat protocoale și proceduri complexe pentru a menține continuitatea activității și pentru a opera în condiții de siguranță, la parametri normali, cu un lanț de distribuție complet funcțional, mai precizează reprezentanții ALRO.Facebook