Alte orase de bucură de stadioane noi, in Caracal primarul se mândrește că a reparat gardul stadionului

Gardul Stadionului Municipal din Caracal a fost refăcut în întregime, fiind decorat cu imagini imagini din Caracalul de odinioară dar și cu imagini ale unor personalități caracalene, arata Olt-alert.ro.

După reparații, potrivit primarului municipiului, o zonă a parcului, foarte puțin exploatată până acum, a devenit o adevărată zonă de promenadă.

„Ne mândrim cu istoria și oamenii locului!
Am dorit ca locuitorii orașului dar și turiștii care aleg să viziteze Caracalul să afle repere despre istoria orașului nostru, într-o plimbare plăcută prin parc.
Am ales să refacem gardul Stadionului Municipal decorându-l cu imagini din Caracalul de odinioară dar și cu imagini ale unor personalități caracalene”, a declarat primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea.

Parcul “Constantin Poroineanu” este un obiectiv de arhitectură piesagistică recunoscut în Europa ca cel de-al treilea parc natural ca dimensiune.

„Împreună se poate să schimbăm imaginea orașului nostru și să ne bucurăm de istoria și frumusețea sa, în cele mai diferite moduri. Privind imaginile, vedem diferența între cum arăta și cum este astăzi zona reamenajată de către administrație”, a mai declarat Ion Doldurea.

Sursa: Olt-alert.ro