Antrenorul Cristiano Bergodi s-a vindecat de coronavirus

Antrenorul Cristiano Bergodi s-a vindecat de coronavirus și a fost externat din spital. Urmează să sosească în Austria, acolo unde este așteptat de echipa, aflată încă de miercuri în cantonament.

Tehnicianul a fost externat din spitalul „Victor Babeș” din Craiova. Bergodi a fost depistat pozitiv pe 5 august. Acum testele sale au ieșit negative.

Cristiano Bergodi a adresat un mesaj de mulțumire medicilor Spitalului „Victor Babeș” din Craiova, care l-au tratat de coronavirus. „Aș dori să-mi exprim din toată inima mulțumirile către întreg personalul sanitar al spitalului „Victor Babeș” din Craiova, în frunte cu Dr. Frumosu Mircea, care m-a tratat în mod exemplar de Covid -19 …. !! Ați fost excepțional! O altă experiență din numeroasele experiențe pe care le voi lua cu mine … !! Acum mă întorc la băieții mei care se pregătesc în Austria sub supravegherea staff-ului tehnic. Ne-a lipsit puțin anul acesta, dar împreună sunt sigur că putem încerca din nou cu forță și abnegație și să recâștigăm ceea ce au luat de la noi în ultima zi! A dori este putere”.