„Asta da ticalosie liberala!”. Beizadeaua baronului Stanescu ramane fara leafa de 4.000 de euro la stat

„PNL si USR nu i-au indatorat doar pe copiii nostri, ci si pe copiii, copiilor nostri. Imprumuturile liberalilor, doar in acest an, au ajuns la uriasa suma de 80 de miliarde de lei. Numai in luna iulie au fost luati pe spatele romanilor 22,4 miliarde de lei, cea mai mare suma imprumutata de Romania in acest an”, a afirmat secretarul general al PSD Paul Stanescu.

„Ce s-a intamplat concret cu acesti bani? A crescut nivelul de trai al romanilor? Nu, dar preturile au explodat fantastic de mult. Deci unde vede aceasta coalitie paralela cu realitatea vestile bune, cand romanii traiesc astazi mult mai prost? Marea guvernare liberala nu a adus decat o revolutie a scumpirilor si a imprumuturilor. Bunastare in sertare, austeritate in buzunare”, a mai spus Stanescu, potrivit unui comunicat de presa al PSD.

El a mentionat ca l-a vazut pe seful statului joi pe bicicleta, foarte senin si interesat de lupta politica din PNL.

„L-am vazut ieri pe presedintele Klaus Iohannis pe bicicleta, senin si foarte interesat de lupta politica din PNL, pe care a catalogat-o ca fiind in parametrii stabiliti. O preocupare normala pentru un presedinte, nu-i asa? Dar nu l-am auzit sa scoata o vorba despre dezmatul imprumuturilor nesimtite pe care marii specialisti liberali le fac pe spatele si munca viitoare a romanilor. Banii luati pe datorie unde se regasesc oare? Doar premierul ne-a informat ca ministerele au o executie de minus 20 de miliarde, iar la unele dintre ele este chiar zero. Ca si interesul fata de romani. Nu au cheltuit nici banii din buget, nu au vrut nici sa mareasca veniturile romanilor. Pensiile, salariile, alocatiile au ramas in trecut, preturile si datoria publica au crescut pentru viitor. Asta da ticalosie liberala”, a conchis Paul Stanescu.