Atac armat in Drobeta Turnu Severin: Un barbat cu cagula a intrat intr-o casa si a tras focuri de arma cerand bani!

Un tânăr de 18 ani, din Drobeta-Turnu Severin, este cercetat penal după ce, cu o cagulă pe cap, a intrat, marţi, fără drept într-o locuinţă din municipiu unde a tras mai multe focuri de armă cu un pistol cu bile de cauciuc şi le-a solicitat persoanelor din casă să îi dea bani, relatează Agerpres.

Potrivit IPJ Mehedinţi, cazul a fost sesizat de o tânără de 18 ani care a sunat la 112 şi a anunţat că o persoană care deţine un pistol cu bile a intrat fără drept în locuinţa unui bărbat din Drobeta-Turnu Severin.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică, care au surprins în apartamentul persoanei vătămate un tânăr, de 18 ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, care purta cagulă, acesta fiind imobilizat şi încătuşat. Din cercetarea la faţa locului a reieşit faptul că tânărul, purtând cagulă şi având asupra sa un pistol tip airsoft, cu bile de cauciuc, de calibru 50 mm, profitând de faptul că uşa locuinţei era dezasigurată, a pătruns în interior şi ar fi solicitat să i se dea bani, trăgând mai multe focuri de armă către persoanele din locuinţă”, informează IPJ Mehedinţi.

Tinerei i-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului, iar bărbatul a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la tâlhărie calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uzul de armă fără drept.