Avere de bugetar PSD-ist: Sotia unui primar din Olt are 29 de terenuri, in suprafata totala de peste 3,6 milioane de mp

Senatoarea PSD Siminica Mirea are o avere impresionanta, fiind parlamentarul cu cele mai multe si mari terenuri. Ea detine impreuna cu sotul ei nu mai putin de 29 de terenuri, in suprafata totala de peste 3,6 milioane de metri patrati.

Conform declaratiei de avere depusa pe site-ul Senatului, sotii Mirea detin 29 de terenuri intravilane si extravilane in judetul Olt.

Sotul senatoarei PSD este Ionel Mirea, primar al comunei Crimpoaia din judetul Olt. Simina Mirea a fost aleasa deputat in 2016 pe listele PNL, partid din care facea parte si sotul ei, dupa care in 2018 a trecut la PSD.

Valeriu Nicolae a constatat ca cifra de afaceri a firmelor familiei Mirea a crescut de 300 de ori dupa ce Ionel Mirea a devenit primar.

„Doamna face liceul invers. Conform declarației ei termină liceul între 1996 și 1990. Probabil este 1986 – 1990 dar sunt eu răutăcios, la senatori se acceptă greșelile. Între 1990 și 1998 lucrează la o firmă secretă, contabilă. Devine Director General la 29 de ani, tot la firma secretă. În 2006 o lovește nu numai politica, ci și studiul, așa că face Bioterra la București. La 39 de ani are și o bombă de facultate în CV. Din 2003 are firma ei. Merge binișor, numai că, în momentul în care soțul devine primar, firma explodează, iar cifra de afaceri crește de peste 300 de ori. Da, ați citit bine, de peste TREI SUTE DE ORI. Trece, de la 2 angajați, la 225.

Din 2016 în Senat fix in comisiile necesare afacerii familiei , că doar sunt multe interese de apărat. La momentul trecerii la PSD afacerile firmei mai cresc un pic. Odele din ziarele locale către soții Mirea sunt vomitive. Aici un exemplu: ‘Ionel Mirea a făcut ceea ce a promis acum patru ani, merită sa fie primar pe viață. Acum se lucrează și la asfaltarea drumurilor, avem locuri de muncă, centru de permanență, liceu, iluminatul public este ca-n Slatina, avem chiar și sistem audio pe strada Principală, cum să nu fii (sic) mulțumit? A făcut lucruri mărețe…’.

CV-ul ei, o mizerie, este cam standardul deputatilor si senatorilor de Olt si demonstreaza cum orice nulitate oportunista, imbogatita dubios si cu relatii politice poate ajunge in cele mai inalte pozitii in stat.

Sunt judete unde nu pare sa existe PSD, PNL, ALDE, PMP si ProRomania ci doar un partid mare care isi schimba cadrele cu un tupeu sinistru”, scria Valeriu Nicolae pe Facebook.