Barbat cautat pentru furt in toata Austria, prins de politistii din Olt. Unde se ascundea

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, căutat de autorităţile din Austria după ce a furat diverse bunuri din mai multe societăţi comerciale, a fost prins de poliţiştii din Olt.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Bobiceşti au pus în executare un mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din Austria, pe numele unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Pârşcoveni, cercetat pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt.

Bărbatul a fost găsit de poliţişti chiar în comuna unde locuieşte. “Conform mandantului european de arestare, bărbatul este cercetat pentru că, în calitate de membru al unui grup infracţional organizat, ar fi pătruns prin efracţie în incinta mai multor societăţi comerciale din Austria, de unde ar fi sustras mai multe bunuri”, a transmis IPJ Olt.

El a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.