Baronii PSD de Olt vor sa schimbe oamenii trimisi sa suga din banul public. Oprescu: ”Sunt funcții publice!”

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că încă mai există discuții care membrii ai filialei pe care o conduce să meargă în diverse funcții din subordinea Guvernului.

Marius Oprescu a precizat că negocierile sunt încă în desfăşurare.

„Nu putem vorbi despre negocieri decât în ceea ce priveşte funcţiile politice. În momentul de faţă, PSD Olt mai are ceva oameni de trimis la Bucureşti. Avem aceste discuţii, dar n-aş vrea să avansez nume şi funcţii, până în momenul în care le vom obţine”, a declarat Oprescu.

Preşedintele PSD Olt a comentat şi contrele din coaliţie. 

„Vorbim de o coaliţie de guvernare formată din partide care provin de pe dreapta şi stânga eşichierului politic şi, bineînţeles că avem şi puncte de vedere diferite. Acestea urmează să fie armonizate pentru că, până la urmă, cu toţii ar trebui să luptăm şi luptăm în interesul românilor. Atât timp cât toate aceste lucruri converg către o direcţie în care să putem să trecem românii peste această iarnă, sunt mai puţin importante tensiunile. Am spus-o de fiecare dată, nu am ajuns într-o alianţă de drag, ci pentru că nu s-a mai găsit altă formulă de a guverna România. Atunci, bineînţeles că aceste tensiuni există, dar important e ca rodul acestor discuţii să ducă către interesul românilor şi pentru ca românii să o ducă mai bine”, a conchis Marius Oprescu.