Baronul de Olt Paul Stănescu: „Romania are nevoie de o guvernare PSD. Sondajele ne arata asta”

Secretarul general al PSD, baronul Paul Stanescu, le cere parlamentarilor din coalitia de guvernare sa voteze motiunea de cenzura initiata de PSD. „Romania are nevoie de o alta guvernare, care sa reflecte cu adevarat preferintele cetatenilor”, sustine Stanescu.

„Nu toti parlamentarii coalitiei majoritare sunt la ordinele lui Orban si Barna. Nu toti sunt atat de cinici incat sa priveasca in ochii celor care i-au votat si sa-i anunte ca le-au taiat toate veniturile. Motiunea de cenzura va avea o sustinere publica importanta.

Sondajele ne arata ca romanii au din ce in ce mai putina incredere in acest guvern. Romania are nevoie de o alta guvernare, care sa reflecte cu adevarat preferintele cetatenilor. Nu cred ca exista vreun motiv serios pentru ca Florin Citu sa mai fie sustinut in functia de premier. Pentru ce l-ar mai vrea romanii in continuare? Sa-si bata joc in continuare de copii si pensionari? Sa amane la nesfarsit cresterea alocatiilor, a pensiilor, a salariilor? Sa ingroape definitiv campania nationala de vaccinare? Sa ascunda mortii din pandemie, furturile si interesele clientelei? Singurul obiectiv pe care Citu il are acum este sa-si cumpere presedintia PNL cu banii din buget si din PNRR”, a declarat Paul Stanescu intr-un comunicat de presa.

Potrivit liderului PSD, cei de la PNL si USR „nu au avut oricum dreptul moral sa guverneze”, astfel ca „trebuie opriti acum”.

„Motiunea de cenzura are potentialul de a scapa tara de molima Dreptei abatute asupra Romaniei, cu voie de la Cotroceni. Va imaginati cat de penibili au ajuns liberalii? Gasca lui Citu il acuza pe Ludovic Orban, si nu pe nedrept, ca a pierdut alegerile parlamentare. In tot acest timp, Citu inca mai este premier. Sa nu excludem ca parlamentarii lui Orban sa-i faca, totusi, o surpriza. Mai ales ca vestile pe care le tot aduce acesta din economie, sunt efectiv fantastic de proaste: preturile explodeaza, inflatia scufunda puterea de cumparare a romanilor, incep disponibilizari masive la stat. De aceea, Citu trebuie trimis urgent acasa – acesta este primul pas pentru un adevarat Plan de Redresare a tarii!”, mai afirma Paul Stanescu.