Baronul PSD de Olt il lauda pe Vlad Voiculescu, dupa ce acum o luna voia sa-l dea jos

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, l-a laudat miercuri pe ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, pentru ca a dat publicitatii listele detaliate ale situatiei privind cazurile de coronavirus pe judete si date despre procesul de vaccinare.

”Romanii au fost tot timpul mintiti cu privire la numarul si rata infectarilor. Am atras atentia despre aceasta manipulare si noi si presa si specialistii. Recentul conflict dintre premierul Citu si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, este inca o dovada clara. Pentru prima data de la debutul pandemiei, Voiculescu a facut publice situatiile testarilor, spitalizarilor si vaccinarii, defalcate pe judete, ceea ce l-a deranjat cumplit pe premier si a trimis corpul de control peste el.

Marile minciuni liberale din timpul pandemiei incep sa iasa la suprafata, odata cu certurile pentru putere din coalitie. Manipularea statisticilor este doar una dintre ele. In loc sa se preocupe de gestionarea valului al treilea al pandemiei, premierul il trage de urechi pe ministrul Sanatatii, ca la scoala.

Lipsa de transparenta si alocarile discretionare de fonduri, pe criterii politice, au fost motive suficiente pentru actuala coalitie ca sa nu accepte Pactul pentru Sanatate propus tuturor fortelor politice de catre PSD, anul trecut in noiembrie. Reamintesc ca una dintre cerintele pactului propus de catre noi privea ‘colaborarea loiala intre autoritatile centrale si cele locale, indiferent de culoarea politica a decidentilor’.

Or, tocmai asta nu au dorit liberalii. N-au vrut sa fie transparenti cu romanii, cu celelalte forte politice, inclusiv cu partenerii lor de guvernare. Acum, prin legea bugetului de stat, liberalii abuzeaza de pozitia lor guvernamentala si fac o nedreptate administratiilor conduse de primarii PSD. Vor sa directioneze resursele doar catre cele ale PNL si USR. Profund imoral si incorect.

Romanii trebuie sa stie cat de ipocriti sunt liberalii si cate mizerii face aceasta guvernare toxica a minciunii. Iar noi ii vom arata de fiecare data cu degetul”, a transmis miercuri Paul Stanescu.

PSD a depus recent in Parlament o motiune simpla impotriva lui Vlad Voiculescu prin care a cerut demiterea ministrului.