Baronul PSD de Olt, Paul Stănescu: „Vom guverna cu martienii. Ii aducem de acolo si vom guverna Romania”

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a sustinut miercuri la Antena 3 va PSD va castiga alegerile si va guverna „si cu martienii” daca este nevoie. „Iohannis este Basescu la cub”, a declarat Stanescu.

„Iohannis este Basescu la cub. (…) Dupa 6 decembrie va fi un dezastru, se va inchide tot, sunt numai minciuni ce spune Iohannis. Guvernul Ciolas a fost ‘guvernul zero’, guvernul Orban este ‘guvernul minus’”, a sustinut Stanescu.

Intrebat cu cine va guverna PSD daca va iesi pe primul loc si nu va avea majoritate, Paul Stanescu a declarat ca ii va chema pe „martieni”.

„Vom guverna si cu martienii, in afara de PNL. Ii aducem de acolo si vom guverna, PSD va guverna Romania, va spun”, a mai spus Stanescu.

„Oamenii sunt inteligenti, nu mai suntem in ’90, lumea a evoluat”, a mai sustinut Paul Stanescu, in conditiile in care PSD este continuatorul FSN.

„La ora asta ne indreptam spre dictatura absoluta, eu am trait 30 de ani sub Ceausescu”, a adaugat secretarul general al PSD. Dupa care a sustinut ca „PSD va fi pe primul loc si va fi la guvernare”.