Baronul PSD Paul Stanescu se agita de teama ca ginerele lui ramane fara salariul de 4.000 euro de la ASF

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu,  anuntat miercuri ca PSD va lupta cu toate fortele „cu secretomania si interesele economice meschine ale liberalilor”.

„In mijlocul campaniei de vaccinare, care merge tot mai greu, presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca, in urmatoarea perioada, vaccinul nu va mai fi gratuit pentru romani. Declaratia este si cinica si penibila in contextul in care pandemia nu s-a terminat, iar acesta este cel mai important instrument in puterea statului.

Prostie, interese economice sau santaj la adresa romanilor? Daca romanii vor trebui sa scoata bani din buzunar, campania de vaccinare pe termen lung nu va fi un semiesec ca acum, va fi o tragedie. Desigur, nu este prima data cand Ludovic Orban face presiuni pentru a privatiza sanatatea. Sa ne amintim ca, impreuna cu Victor Costache, ministru al Sanatatii in mandatul lui, au incercat sa vanda sistemul de sanatate printr-o ordonanta de urgenta care permitea acces nelimitat spitalelor private la decontari din programele nationale de sanatate. Oare ce s-ar fi intamplat in aceasta pandemie daca le-ar fi iesit miselia?”, mentioneaza Stanescu.

Secretarul general al PSD arata ca vaccinarea trebuie sa ramana gratuita si ca ”este treaba statului sa aiba grija de toti cetatenii in aceasta criza, care nu se va termina in aceasta vara”.