Bataie pe lemne: Primarul și viceprimarul comunei Topana, județul Olt, batuti in strada!

Primarul și viceprimarul comunei Topana, județul Olt, alături de un alt bărbat, au blocat cu două autoturisme o autoutilitară care transporta lemne, în scurt timp ajungând să se bată. În final primarul și viceprimarul au ajuns la spital, anunță Ziarul Argeșul.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 11 aprilie, pe teritoriul comunei Ciomăgești, județul Argeș.

De asemenea, unul dintre bărbații din Topana a reclamat, verbal, faptul că, în timpul altercației, i-ar fi dispărut o sumă de bani din torpedoul autoturismului pe care l-a folosit pentru a bloca autoutilitara. De cealaltă parte, a fost reclamat, verbal, faptul că, în urma altercației, a fost avariat geamul autoutilitarei.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, până în prezent, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, conform O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, conducătorilor celor două autoturisme, fiind, totodată, aplicate măsurile complementare de reținere a unui permis de conducere pentru 90 de zile și a unui certificat de înmatriculare.

Autoutilitara, cu materialul lemnos transportat, a fost condusă la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor, anunță polițiștii argeșeni.

În ceea ce privește legalitatea transportului de material lemnos, a fost sesizată Garda Forestieră, care, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică, va verifica, în cursul zilei de astăzi, toate aspectele și, în funcție de cele constatate, va lua măsuri în consecință.