Bine ca avem festival de milioane de euro… Inca o strada din Craiova se prabuseste!

Introducerea canalizării pe anumite străzi din Craiova devine insuportabilă pentru oamenii care au crezut, până acum, că, în sfârşit, vor avea parte de această utilitate. Lucrările de canalizare provoacă neplăceri foarte mari, sunt făcute prost, iar oamenii aproape că nu mai suportă disconfortul care durează prea mult. Ploaia a devenit coşmarul tuturor craiovenilor pe ale căror străzi se introduce canalizarea, informează gds.ro.

Săptămâna trecută, a început să se surpe pe Aleea 5 Drumul Apelor, după ploaie. Motivul a fost acela că pe această stradă se fac lucrări de canalizare, iar nisipul nu a fost tasat deloc, şi a început să se deplaseze odată cu apa care a curs în timpul averselor. La momentul respectiv, oamenii de pe Aleea 5 Drumul Apelor s-au plâns de situaţie şi au acuzat firma care face lucrările că munceşte fără cap şi de mântuială. Situaţia din teren arăta, într-adevăr, groaznic. La doar câteva zile distanţă, o altă stradă din Craiova s-a surpat.

Este vorba despre Strada Cantonului, din cartierul craiovean Bariera Vâlcii. „Aşa arată Strada Cantonului în așteptarea canalizării….Doamne ferește să ne trebuiască o salvare! De 5 luni se lucrează și de una s-a stagnat lucrarea“, a scris o craioveancă pe o reţea socială, în dreptul unor fotografii care arătau starea dezastruoasă în care se află strada pe care locuieşte.

Un alt cetăţean s-a plâns că, în caz de nevoie, nici ambulanţa nu poate ajunge la ei. „Din cauza ploilor abundente căzute în ultimele zile, Strada Cantonului, pe care se introduce sistemul de canalizare, s-a surpat excesiv. În afara de Telefonul Cetățeanului, la care am apelat, poate mai vede cineva din cadrul primăriei postarea mea și ne ajută cu un utilaj ceva să reabiliteze cât de cât Strada Cantonului. În cazul unui apel la Salvare, Pompieri sau Poliție nu se poate interveni“, a scris acesta.

Într-adevăr, situaţia de pe Strada Cantonzului a fost trasă la indigo cu cea de la pe Aleea 5 Drumul Apelor. Pe lângă o gură de canalizarea, strada s-a surpat, iar fisurile au început să se extindă pe lungimea străzii. De asemenea, toată strada era plină de noroi şi foarte greu circulabilă. Între timp, strada a fost „aranjată“ cât de cât, însă starea străzii este în continuare foarte proastă.

Citeste continuarea pe GDS.RO