Bugetar bogat: Calcat de hoti, un primar din Oltenia a ramas fara 100.000 de euro!

Un primar din Oltenia a fost jefuit. Hoții i-au intrat în casă și ar fi plecat cu 100.000 de euro, informează stiri.tvr.ro.

Este vorba de un primar din județul Mehedinți, fermier de succes, care a rămas fără 100.000 de euro, bani proveniți din vânzarea unor utilaje agricole. Copiii edilului dormeau în locuință. Jaful ca în filme a avut loc în casa primarului din comuna Dârvari, noaptea trecută.

Totul s-a petrecut în timp ce primarul era plecat cu soția la un botez, iar când s-a întors a găsit casa răvășită. Nici urmă de bani! Aparent, hoții au pătruns în casă în timp ce copiii edilului erau în imobil, însă nu au auzit nimic. Fermier de succes, primarul din Dârvari ar fi vândut de curând mai multe utilaje agricole și astfel ar fi obținut banii pe care îi ținea în casă. Polițiștii fac anchetă și verifică acum camerele de supraveghere din sat.

Primar din Oltenia, jefuit. Ce spun polițiștii
Potrivit IPJ Mehedinți, la data de 29 mai, ora 02.55, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat prin SNUAU 112 de un bărbat de 42 de ani, despre faptul că persoane necunoscute au sustras din locuința sa o sumă de bani.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că imobilul persoanei vătămate se compune din două case de locuit, situate în aceeași curte, ale căror uși de acces și ferestre nu prezentau urme de forțare.

Tot cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a constatat că bunurile din locuință nu au fost răvășite. Persoana vătămată a declarat că la întoarcerea la domiciliu de la un eveniment, a constatat lipsa banilor. În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.