Ca la bugetari: Directoarea DSP Ialomița s-a bătut în birou cu directoarea economică a instituției! ”Merg la spital sa-mi iau tensiunea”

Directorul general și directorul economic al DSP Ialomița s-au bătut într-un birou din cadrul insituției, fiind nevoie de intervenția poliției pentru a se calma conflictul, anunță Independent Online.

Deși inițial s-a precizat că directoarea economică a fost bătută de directoarea generală, aceasta din urmă a precizat că ea a fost cea care a sunat la 112.

”Eu am fost cea care a sunat la 112. Pur și simplu m-am trezit cu domnișoara Denisa în birou. M-a îmbrâncit și m-a tras de sacou. M-am speriat foarte tare. Merg la spital să-mi iau tensiunea!”, a declarat Marinela Radu, șefa DSP Ialomița.

Conflictul s-a produs miercuri, 10 august, și ar fi pornit de la unele acte ce ar fi urmat să fie semnate de directorul general.

Funcționarii instituției susțin, conform Independent Online, că între cele două exista un conflict deschis de mai mult timp.

La fața locului au fost chemați și polițiștii, în urma unui apel la 112.

Polițiștii le-au audiat la sediul DSP Ialomița atât pe Marinela Radu, cât și pe Denisa Ioniță, fiind deschis și un dosar penal.

Marinela Radu a ajuns la șefia DSP Ialomița în urmă cu 5 luni, ca rezultat al unei înțelegeri politice, fiind susținută de PSD Ialomița. Ea l-a înlocuit pe Dan Noel, pe care l-a lăsat fără funcție, desființându-i postul, imediat după numirea în fruntea instituției. La rândul său, Dan Noel a depus o plângere penală pe numele Marinelei Radu.