Ca la olteni: Un barbat a incendiat 3.000 de baloti de paie apartinand fiului sau

In urma cercetarilor privind cauzele unui incendiu in care au ars mii de baloti de paie, politistii Sectiei nr. 15 Politie Rurala Filiasi au retinut un barbat de 56 de ani, din comuna Bradesti, care a fost acuzat de distrugere, scrie Gazeta de Sud.

Ancheta a plecat de la o sesizare primita de la fiul barbatului retinut care a reclamat ca tatal sau i-a dat foc la 3000 de baloti de paie care au valorat aproape 15.000 de lei.

La fata locului a intervenit un echipaj din cadrul Inspectoratului Situatiilor de Urgenta Dolj, care a stins incendiul.

In urma cercetarilor efectuate de catre politisti s-a stabilit faptul ca, in cursul zilei de duminica, intre cei doi barbati ar fi avut loc un conflict privind locul unde se aflau amplasati balotii, conflict in urma caruia tatal l-ar fi amenintat pe fiu ca ii va da foc la baloti daca nu-i va muta.

In urma cercetarilor efectuate si a probatoriului administrat, politistii l-au retinut pe barbatul de 56 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dolj.

Barbatul va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Filiasi in vederea luarii unei masuri preventive.