Caz socant in spitalul din Gorj: A intrat sa foloseasca toaleta si a murit! Politia a deschis ancheta

Un dosar a fost deschis de poliţiştii din Gorj, după ce un bărbat în vârstă de 63 de ani a decedat, miercuri dimineață, în Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.  Omul intrase în spital doar pentru a folosi grupul sanitar.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, Mihaela Ţicleanu, a declarat că, în cursul dimineții, a fost găsit în grupul sanitar al Ambulatoriului Integrat un bărbat în stare de inconștiență, fiind alertat imediat personalul medico-sanitar.

O echipă de medici și asistenți de la ATI și Camera de Gardă au efectuat manevrele de resuscitare bărbatului, manevre la care acesta nu a răspuns, fiind declarat decesul.

„Menționăm că bărbatul nu venise la pentru un consult în Ambulatoriul Integrat, ci doar pentru a folosi grupul sanitar. Asistenta coordonatoare a Ambulatoriului Integrat a anunțat poliția, fiind deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei. Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni cardiace”, a declarat Mihaela Ţicleanu.