Caz socant intr-o scoala din Craiova: Un elev a cazut de la etaj

Un tânăr în vârstă de 19 ani, beneficiar al Şcolii Speciale „Sfântul Mina” din municipiul Craiova, a căzut de pe pervazul geamului de la etajul unu al internatului unităţii. Incidentul s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru a lămuri situaţia, relatează realitateadecraiova.net.

Potrivit sursei citate, băiatul este încadrat în grad de handicap, iar azi-noapte a avut un episod psihotic. Angajaţii centrului au încercat să-l oprească, însă fără succes

„În noaptea de 07/08 martie a.c., ora 03.15, polițiștii Secției 5 Poliție Craiova au fost sesizați de o unitate medicală, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, la camera de gardă a fost adus un tânăr de 19 ani care ar fi căzut de la etaj.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că tânărul, în timp ce se afla în internatul unei unități de învățământ, din municipiul Craiova, ar fi escaladat pervazul geamului de la etajul 1, căzând de la o înălţime de aproximativ 5 metri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu.