Ce le lipsea oltenilor? Mai multi bugetari! Primaria Slatina face angajari

Primăria Slatina a scos la concurs nu mai puțin de șapte posturi de portar la Serviciul Administrativ din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Municipiului Slatina, contractele fiind pe perioadă nedeterminată.

Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat sau studii generale (cu certificat de capacitate absolvent al învățământului de 8 clase sau 10 clase). Un avantaj îl constituie faptul că nu se cere vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului.

Proba practică a concursului va avea loc pe 2 iunie, de la ora 10:00, iar interviul pe 4 iunie, de la ora 14:00. Înscrierea la concurs se va face la sediul instituției în perioada 07-20 mai 2021 inclusiv.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Slatina, Județul Olt, din str. Mihail Kogălniceanu, nr. 1, telefon 0249/439.233, 0249/439.377.