Cinism marca Oprescu: Au tinut oamenii fara canalizare ca sa poata face inaugurarea in campanie

Autoritățile locale din comuna Ianca, Olt, au organizat, azi, inaugurarea rețelei de canalizare şi staţiei de epurare a apelor uzate din satul Potelu, proiectul fiind implementat şi finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, informează olt-alert.ro.

La eveniment a participat atât primarul comunei, Mirel Pascu, cât și preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu.

“Este o frumoasă şi totodată necesară realizare a satului Potelu, în contextul în care sistemul de alimentare cu apă, este deja funcţional, benefică locuitorilor, civilizatiei si condiţiilor de trai din localitatea noastră! Totodată vreau să mulţumesc public pentru sprijinul şi înţelegerea acordată pentru realizarea acestui obiectiv şi nu numai, întregii conduceri administrative a Consiliului Judetean Olt” a declarat, Mirel Pascu, primarul Comunei Ianca.

De asemenea, Marius Oprescu, presedintele Consiliului Judeţean Olt, a declarat: “Este o mare bucurie sa mă aflu la Ianca, cu atât mai mult că în ultimul mandat al domnului primar au început sa crească investiţiile, urmând ca după reţeua de canalizare de la Potelu, să fie inaugurată şi cea de la Ianca, şi să îi asigur de tot sprijinul nostru în toate proiectele pe care comuna Ianca şi le va propune şi de aici încolo!”

Citeste mai multe pe olt-alert.ro