Crima oribila: Un oltean si-a omorat parintii si i-a lasat sa putrezeasca in casa!

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost reţinut de poliţiştii, find acuzat că şi-a ucis părinţii, trupurile acestora fiind găsite în stare de putrefacţie, în propria locuinţă, după ce o vecină a anunţat autorităţile., potrivit news.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei nr. 12 Poliţie Rurală Daneţi au fost sesizaţi, marţi, de o femeie din comuna Mîrşani, cu privire la faptul că vecinii săi, un bărbat, de 61 de ani şi o femeie, de 50 de ani, nu au mai fost văzuţi din data de 8 septembrie.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii însoţiţi de tehnician criminalist, iar, în imobil, pe pat, au fost găsite cele două persoane, decedate, cadavrele fiind în stare de putrefacţie. (…) Cele două cadavre au fost transportate la morga Spitalului Clinic Judeţean Filantropia Craiova, unde, în urma efectuării necropsiei, medicul legist din cadrul I.M.L. Craiova a constatat preliminar, în cazul ambelor victime, că moartea ar fi fost violentă”, se arată în comunicat.

Anchetatorii au stabilit că principalul suspect pentru uciderea celor două persoane este chiar fiul acestora, în vârstă de 28 de ani.

“În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că fiul victimelor, un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Craiova, în perioada 8-9 septembrie 2022, ar fi aplicat multiple lovituri celor două victime în zona capului, folosind un obiect dur, după care ar fi părăsit imobilul”, a mai precizat sursa citată.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.