Cunoscut lider PSD gasit mort intr-o comuna din Valcea

Un important fost lider PSD a murit în condiții suspecte! Duminică dimineața, fostul președinte al Consiliului Județean Ialomița, Silvian Ciupercă a fost găsit mort, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Silvian Ciupercă a murit într-o localitate din județul Vâlcea, când se afla la rude. Se pare că bărbatul ieșise să alerge, dar a fost găsit fără suflare lângă casă.

«Este vorba despre un bărbat de 73 de ani, care a fost găsit decedat în apropierea locuinței. Trupul său a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei!» au precizat reprezentanții Biroului de Presă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, scrie independentonline.ro.

Fost primar al oraşului Ţăndărei în perioada 1996 – 2000, apoi timp de patru ani deputat în Parlamentul României – reprezentant al colegiului I Feteşti – Ţăndărei, prof. Vasile Silvian Ciupercă a deţinut, timp de 11 ani, din 2004 şi până în februarie 2015, funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa.

Pe 10 februarie 2015, Silvian Ciupercă a fost reţinut, de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), la sediul instituţiei. A doua zi, la Tribunalul Bucureşti a fost înregistrată propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de Silvian Ciupercă şi Gheorghe Vâlcan, la solicitarea DNA, sub acuzaţia comiterii mai multor infracţiuni de corupţie de către fostul preşedinte CJ. Silvian Ciupercă a stat o perioadă de 66 de zile în arest, după care a fost eliberat şi trimis în judecată în iunie 2015, fiind achitat anul trecut.