”Da-i pedala, tata!”. Fetita de 9 ani pusa la volan de un oltean si filmata pe drumurile publice!

Imaginile în care fetița conduce mașina au fost postate pe rețelele de socializare chiar de tatăl său. În filmarea postată de ObservatorNews se observă cum acesta o încurajează pe copilă să conducă cu viteză.

Autoritățile au demarat o anchetă socială privind situația fetiței care a fost filmată la volan de tatăl său, potrivit Digi24.

În plus, autoritățile au descoperit că bărbatul în cauză trebuie să se afle în carantină. Bărbatul a intrat Live pe Facebook, miercuri după-amiază, pentru a le arăta prietenilor de pe reţeaua de socializare cum îşi învaţă fiica să conducă.

„Salut, salut! Sunt cu noua șoferiță! Fă cu mâna la cameră, tati! Vezi că intri în șanț. Uită-te atent la drum! Calcă pedala, tată! Dă-i a doua!”, spune bărbatul pe filmarea postată de ObservatorNews. Copila face întocmai ce îi spune tatăl ei şi nici măcar nu se mai uită la drum. Pe bancheta din spate se află o altă fetiţă care se amuză de întreaga scenă. Filmarea a fost ștearsă ulterior de tatăl fetiței, însă imaginile au ajuns și în atenția polițiștilor care încearcă acum să-l găsească pe bărbat.