De ce sunt atat de multe accidente in Oltenia? Vitezoman din Dolj prins cu drogurile in buzunar

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Băileşti, este cercetat penal după ce a fost depistat la volanul unui autoturism, fără a avea permis de conducere, iar asupra sa au fost găsite droguri.

Autoturismul condus de bărbat a fost oprit de poliţişti, în comuna Galicea Mare.

Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament dubios, poliţiştii au efectuat controlul corporal al acestuia.

În urma controlului efectuat, poliţiştii au descoperit într-un buzunar al pantalonilor, o pungă care conținea fragmente de culoare verzui-olive și o țigară confecționată manual.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că tânărul are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

Şoferul a fost condus la sediul poliţiei unde a fost testat cu aparatele DrugTest şi Alcooltest, rezultatele fiind negative.

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinerea de droguri de risc, pentru consum propriu şi conducerea unui vehicul fătă permis.  Fragmentele vegetale şi ţigara descoperite la tânăr au fost ridicate de poliţişti, urmând ca, împreună cu documentaţia întocmită, să fie înaintate unităţii competente cu continuarea cercetărilor”, arată poliţiştii.