Decizi e ultimă oră a Poliției după accidentul mortal de muncă din Olt

Un dosar penal a fost deschis de poliţişti în cazul angajatului Alro, în vârstă de 56 de ani, care a murit seara trecută, în urma unui accident de muncă.

Anchetatorii au dispus efectuarea unei necropsii.

„Polițiștii din cadrul Poliție municipiului Slatina s-au deplasat la locul producerii unui incident,  pe o platformă industriala din localitate. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Brâncoveni,  județul Olt,  aflându-se in timpul serviciului,  ar fi suferit un accident in urma căruia și-a pierdut viața. Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă in vederea efectuării necropsiei. În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Accidentul s-a produs în zona străzii Constructorului din Slatina. Bărbatul dirija trenul dinspre sediul Alro către Gara Slatina.

„Pompierii SMURD Slatina și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, au intervenit la un accident feroviar, produs în municipiul Slatina, în zona străzii Constructorului. La sosirea echipajelor, bărbatul, în vârstă de 56 de ani, din comuna Brâncoveni, prezenta leziuni incompatibile cu viața”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Sursa: Realitatea de Olt