Descinderi masive la traficantii de droguri din Slatina

Şase percheziţii domiciliare au fost desfăşurate, miercuri, de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, împreună cu procurorii DIICOT Craiova, în Slatina, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Anchetatorii spun că, din anul 2021 și până în prezent, șase persoane ar fi comercializat droguri de risc către mai multe persoane din județele Olt și Vâlcea.

În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au descoperit și ridicat 3,9 kilograme de fragmente vegetale, o armă cu alice, 10 cutii ce conțin aproximativ 2.000 de alice, două telefoane mobile și un cântar electronic.

11 persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în vederea audierii, ulterior, trei dintre acestea fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, în vederea continuării cercetărilor.

„Activitatea a fost desfășurată cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt”, transmite IPJ Olt.