Desi somajul la nivel national este foarte scazut, oltenii se plang ca nu-si gasesc de munca. PSD le -plange de mila

Parlamentarul social-democrat, Cătălin Grecu, atrage atenţia asupra problemelor reale cu care se confruntă oltenii, în special cei din zona Drăgăneşti-Olt, lipsa locurilor de mjuncă.

Deputatul oltean spune că lipsa locurilor de muncă este o problemă asupra căreia actuala guvernare nu-şi îndreaptă atenţia. 

„Problema locurilor de muncă, o problemă vitală, spre care nimeni nu-și îndreaptă atenția. Asistăm debusolați la o atitudine ostilă și arogantă față de cetățeanul și antreprenorul simplu, care au ghinionul de a nu vota la alegerile interne ale PNL. 90% dintre cetățenii, care îmi calcă pragul cabinetului parlamentar, la audiențe, sunt îngrijorați că nu-și mai pot întreține familia, în lipsa unui loc de muncă. 10% au probleme din sfera protecției sociale, cauzate tot din pricina veniturilor scăzute. Așadar, la Drăgănești-Olt, dle premier, oraș cu administrație penelistă, românii nu sunt nici mai fericiți și nici n-au salarii de 3.000 de euro, ei visează la un loc de muncă stabil, cu o salarizare decentă”, spune Cătălin Grecu, citat de Gazeta Noua.

Anunţata rectificare bugetară a Guvernului Cîţu este doar praf în ochi, care nu vizează problemele reale cu care se confruntă românii. 

„O rectificare pe minus la Ministerul Muncii și una de suprafață la Ministerul Economiei nu generează premisele unei reveniri sustenabile și reale a micilor afaceri, care susțin o economie locală. Opriți-vă din campanie electorală și începeți să guvernați!”, mai spune deputatul oltean, citat de Gazeta Noua.