Dimineata grea pe drumurile tarii: Soselele din Olt si Arges sunt cele mai afectate

Mai multe porțiuni de drum din sudul țării sunt acoperite cu polei, iar utilajele acționează cu material antiderapant. Cele mai mari probleme sunt în județele Olt și Argeș.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că miercuri dimineața nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a unui eveniment rutier sau a condițiilor meteorologice.

Totuși, există câteva tronsoane de drumuri naționale, unde carosabilul este alunecos din cauza poleiului. Echipajele drumarilor acționează cu material antiderapant pe DN 65 Colonești – Balș, în județul Olt, pe DN 67B și pe DN 65B, în afara municipiului Pitești, județul Argeș.

Autoritățile le recomandă șoferilor să circule cu viteză foarte redusă, să evite manevrele periculoase și să folosească frâna de motor pentru reducerea vitezei.

Pe arterele rutiere principale, autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești – Brașov, carosabilul este uscat, iar vizibilitatea este bună.