Doi olteni au intrat peste o femeie in casa si au rapit-o din fata iubitului

Un bărbat în vârstă de 31 de ani şi tatăl său de 50 de ani, ambii din Caracal, au fost reţinuţi de poliţiştii din Corabia după ce au luat-o cu forţa pe fosta iubită a ultimului dintre ei, în vârstă de 55 de ani, şi au urcat-o într-o maşină. Femeia se afla la locuinţa unui bărbat de 56 de ani, din oraşul de la Dunăre, cu care locuia în concubinaj.de Ionuţ Jifcu

Concubinul femeii a sunat la 112 şi a reclamat că mai multe persoane au pătruns în locuință și au urcat-o pe concubina sa într-un autoturism de culoare albă, împotriva voinței acesteia, plecând într-o direcție necunoscută.

Polițiștii din cadrul Poliție orașului Corabia, cu sprijinul polițiștilor caracaleni, au depistat pe raza municipiului Caracal autoturismul respectiv,  în care au fost identificați patru bărbați, precum și concubina apelantului.

Doi dintre bărbaţi, printre care fostul iubit al femeii, un bărbat de 50 de ani, din Caracal, au fost reţinuţi de poliţişti.

„Astăzi, 2 septembrie a.c, în urma audierilor și administrării probatoriului în cauză,  polițiștii din cadrul Poliție orașului Corabia au reținut pentru 24 de ore doi bărbați, de 31 și respectiv, 50 de ani, ambii din municipiul Caracal, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și violare de domiciliu. În cursul zilei de mâine,  aceștia vor fi prezentați Parchetului de lângă Judecătoria Corabia cu propunere de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.