Doljul salbatic: Copil la volan, oprit cu focuri de arma de politisti!

Poliţiştii doljeni au tras focuri de armă pentru prinderea unui adolescent în vârstă de 15 ani, care se afla la volanul unei maşini şi care a refuzat să oprească la semnal. Urmărirea s-a întins pe şapte kilometri, iar în urma folosirii armelor nu au fost persoane rănite, relatează News.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, miercuri, că poliţişti din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au intenţionat să oprească, marţi seara, un autoturism care circula pe DN 55A, în comuna Ghidici.

„Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din comună, iar ulterior pe un câmp din extravilanul localităţii, unde, după aproximativ şapte kilometri, conducătorul auto şi pasagerul au abandonat autoturismul şi au fugit. Aceştia au refuzat să se oprească la somaţiile poliţiştilor, ocazie cu care au fost executate două focuri de avertisment în plan vertical, conducătorul auto fiind prins şi imobilizat”, se arată în comunicat.

Poliţiştii au stabilit că la volanul autoturismului s-a aflat un adolescent de 15 ani, din comuna Ghidici, care nu are permis de conducere, iar în maşină cu el s-a aflat şi un tânăr de 20 de ani, din aceeaşi localitate.

Adolescentul de 15 ani este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis.