Dovadă de incompetență: Un „Dorel” a blocat o stradă din Târgu Jiu cu un utilaj

Un „Dorel” a blocat aseară cu un utilaj o stradă din municipiul Târgu Jiu. Strada Griviței din municipiu a rămas blocată câteva ore pe un sens.

În zonă se execută lucrări la rețeaua de canalizare. La terminarea lucrului un excavatorist nu a mai mutat utilajul într-o zonă în afara carosabilului pentru a nu încurca circulația, cu gândul că nu are sens, dacă tot va reveni la lucru joi. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat sancțiuni la Poliția Locală pentru că nu a luat măsuri să elimine problema apărută în trafic.

„Așa ceva NU vreau să mai văd pe străzile municipiului Târgu Jiu! Au lăsat un utilaj în mijlocul drumului, în condițiile în care lucrările din Griviței și nu numai trebuie semnalizate corespunzător, nu în bătaie de joc! Urmează măsuri drastice în acest sens și vreau aici să mai subliniez un lucru: nu vreau ca Poliția Locală să mai fie luată prin surprindere. Ar fi trebuit ca angajații acestei instituții să verifice ce se întâmplă în teren și să prevină astfel de probleme. Este un avertisment și pentru Poliția Locală și sper să nu ne mai regăsim în astfel de situații. Trebuie să înțeleagă și polițiștii locali că, pe lângă drepturile consistente de care beneficiază, mai au și obligații. Sunt obligații față de cetățenii municipiului Târgu Jiu, cei care le plătesc salariile!”, potrivit primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Sursa: gds.ro