Dovezile au iesit la iveala: Legaturi periculoase intre clanul Olguta Vasilescu – Claudiu Manda cu interlopii craioveni!

Conform unui Certificat de Urbanism din 2017, locuniţa pe care a cumpărat-o Claudiu Manda la un preţ promoţional aparţinea lui BĂNICĂ EMANUEL și BĂNICĂ CRISTINA MONICA. Prin certificatul de urbanism, locuinţa situată pe strada Fratii Golesti, nr. 58A urma să primească următoarele îmbunătăţiri – schimbare destinație pod în mansardă în volum existent-intrare în legalitate, construire foișor lemn, piscină și refacere împrejmuire pe laturile de N-S și V construcții provizorii cu durata de 10 ani, informează publicația newsmaker.ro.

Practic, prin emiterea acestui certificat de urbanism se dispune intrarea în legalitate pentru construcţia care la mai puţin de un an şi jumătate după acest moment, urma să ajungă în proprietatea lui Claudiu Manda, viitorul soţ al Olguţei Vasilescu. Certificatul de Urbanism este dat de cel care a urmat-o pe Olguţa Vasilescu la şefia Craiovei, Mihai Genoiu.

Cine e Emanuel Bănică.

Emanuel Bănică, cel de la care Claudiu Manda ar fi cumpărat casa în care se va muta cu Olguţa Vasilescu este infractor de drept comun în Italia. El a făcut parte dintr-o reţea internaţională de clonat carduri, destructurată de poliţia din Pescara, în 2007. Emanuel Bănică nu era nici măcar capul operaţiunii, ci unul dintre cei responsabili cu munca pe teren. Operaţiunea de amploare a devenit caz de studiu pentru poliţiştii italieni.

http://www.poliziadistato.it/statics/03/presentazione_operazione_topino.pdf

În 2007, Departamentul de Poliție și Poștă din Pescara anunţa că, „după o investigație lungă și complexă”, a evacuat o bandă criminală de etnie predominant românească, dedicată clonării cardurilor de credit. Prin urmare, 7 persoane au fost arestate în executarea mandatelor de arestare preventivă cu închisoarea. La Roma, fusese arestat unicul italian al grupului criminal organizat. Alte patru persoane au fost capturate în România şi una în Franța în colaborare cu Serviciul INTERPOL și poliția criminală din România.

Ancheta a început cu arestarea în flagrant a lui RADU Ciprian Petrisor, numită „Sobolanu” (tranzacționată „Topino”), care a avut loc în noaptea dintre 29 și 30 septembrie 2007, când românul a fost surprins în timp ce încerca să instaleze dispozitive parazite „skimmer” în dispozitivele POS ale supermarketului „Tigre” din Pescara. Apoi, anchetatorii au pus sub urmărire telefoanele acestuia şi au ajuns la ceilalti complici, printe care si Emanuel Bănică. Acesta din urmă a fost extrădat, la cererea părtii italiene, în 2009. De la trimiterea asistată până la apariţia lui în contextul vânzării casei către Manda şi Olguţa nu s-a mai ştiut nimic de el. Acum, este cunoscut ca dezvoltator imobiliar în Craiova.

Surse locale spun că legătura dintre Claudiu Manda şi Emanuel Bănică a fost făcută de un consilier judeţean. Claudiu Manda ar fi cumpărat cpnacul cu cristale swarowski in care urmează să se mute cu Olguţa Vasilescu la un preţ mai mic decât cel al pieţei.

Sura: Newsmaker.ro