După ce au controlat mai multe târguri și piețe, polițiștii olteni au confiscat… bani cash!

Mai multe sume de bani au fost confiscate, la sfârşitul săptămânii, de poliţiştii olteni de la Serviciul Economic, de la societăţi comerciale ce îşi desfăşurau activitatea în pieţe agroalimentare şi târguri.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, au desfășurat, în perioada 17-18 iulie, acțiuni pe linia prevenirii, descoperirii și combaterii ilegalităților de natură economică, în piețele agroalimentare și târgurile din județul Olt.

„În urma activităţilor desfăşurate au fost controlate 20 de societăți comerciale, fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor  Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.  Totodată, în baza aceluiași act normativ, a fost dispusă și confiscarea sumei de 647 de lei de la 2 operatori economici”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuţ Vasiloaica.