Durere: Dată dispărută, mama fetei ucise în Grădina Botanică a fost găsită în locul în care fiica ei a fost înjunghiată

Mama fetei ucise în Grădina Botanică din Craiova a dispărut, duminică de acasă., Alarma a fost dată de șoțul ei care nu reușea să mai dea de aceasta.

Alertați, polițiștii au căutat-o pe femei în tot orașul, iar din fericire, după câteva ore de căutări, aceasta a fost găsită în Grădina Botanică, chiar în locul în care Melis a fost înjunghiată.

Sâmbătă, sute de persoane au condus-o pe ultimul drumpe copila de 14 ani. Între timp, prietenuol ei, Emi, se află în continuare în spital, în stare gravă, iar medicii se luptă să-i salveze viața.

Cu ultima suflare, fata a încercat să se salveze și să-l ajute pe proietenul ei după ce au fost înjunghiați de un adolescent de 17 ani în parc. Fata a fost cea care a sunat prima dată la 112 după ce au fost atacați. Cu ultimele puteri, fata a cerut ajutor și a povestit că prietenul său a fost înjunghiat după un scandal cu un adolescent de la liceul militar, fiu al unui poliţist. „Are faţa acoperită”, le a spus Melis polițiștilor, chiar înainte să își dea ultima suflare. Al doilea apel a venit la două minute distanţă şi a fost făcut de unul dintre trecători.

Emanuel, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, s-a trezit din comă. Cere să o vadă pe Melis, despre care nu știe că a murit.

O simplă plimbare în Grădina Botanică din Craiova avea să se trsansforme într-un adevărat coșmar pentru Emanuel, în vârstă de 20 de ani, și prietena lui, Melis, de 14 ani. Cei doi s-au întâlnit cu Alexandru-Mario, un adolescent în vârstă de 17 ani, cel care avea să le umbrească tinerețea.

Minorul s-ar fi uitat insistent la fată, lucru care l-a deranjat pe Emanuel, iar între cei doi ar fi pornit un conflict uriaș. În acel moment, Alexandru a scos din rucsac un cuțit de vânătoare și i-a atacat cu cruzime pe cei doi. Din păcate, Melis a pierit în urma atacului sângeros, iar Emanuel a ajuns la spital în stare critică.