Familie din Craiova amendata cu 20.000 de lei pentru ca au aruncat gunoaie pe strada. Si-au lasat pozele din vacanta printre gunoaie!

O familie din Craiova a fost amendată de Poliţia Locală pentru aruncarea de gunoi pe domeniul public după ce autorii au fost identificaţi în baza fotografiilor din vacanţe, pe care le-au pus în gunoi.

Potrivit poliţiştilor locali, pe lângă fotografiile din vacanţe, aruncate într-o grămadă de gunoi pe strada Arad din Craiova, persoanele respective au lăsat la vedere şi facturi, dar şi autorizaţiile de construire ale propriilor case, în original.

20.000 lei este cuantumul amenzilor aplicate de Poliţia Locală Craiova, pe numele autorilor urmând să vină şi o factură pentru cheltuielile de curăţare şi transport al gunoaielor de către operatorul de salubritate.

„În graba de a arunca gunoaie pe domeniul public, mai exact pe strada Arad, au aruncat și fotografii din vacanțe, precum și documentațiile de urbanism și autorizațiile de construire a propriilor imobile, în original. Polițiștii locali au procedat la identificarea persoanelor respective și au aplicat amenzi în cuantum de 20.000 lei. De asemenea, vor fi întocmite documentele necesare pentru ca cetățenii respectivi să suporte și cheltuielile de curățare și transport al gunoaielor de către operatorul de salubritate”, transmite Poliţia Locală Craiova.

Poliţiştii locali mai precizează că actele pentru imobile și pozele pot să fie recuperate de la Poliția Locală, dupa dovada achitării sancțiunilor dispuse.

Sursa: Realitatea de Dolj