Femeie atacată pe stradă și tăiată cu lama de un bărbat din Balș

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Balş, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru că, luni, a tăiat-o cu o lamă, în zona gâtului, pe o femeie fără adăpost din aceeaşi localitate. Procurorii au făcut şi o percheziţie la domiciliul agresorului, unde au găsit obiectul folosit în atac.

Procurorii spun că în noaptea de 05.07.2021, în timp ce se aflau pe trotuarul străzii Nicolae Bălcescu din oraşul Balş, persoanei vătămate, în vârstă de 35 ani, din aceeaşi localitate, i-a fost secţionat gâtul cu o lamă, de către inculpat, mobilul fiind reprezentat de faptul că acesta o acuzase că îi sustrăsese în prealabil, suma de 400 de lei, precum şi un telefon mobil.

„Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt rezultă că persoana vătămată Ş.P. prezintă leziuni traumatice care au putut fi produse la data de 04/05.07.2021, prin lovire cu sau de un corp dur şi lovire cu un corp tăietor.

A necesitat 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale de la data producerii leziunilor, care au pus în primejdie viaţa persoanei.

În cauză a fost efectuată şi o percheziţie domiciliară la imobilul unde locuieşte efectiv inc. C.V., situat pe raza or. Balş, jud.Olt, ocazie cu care a fost identificată o jumătate de lamă de ras, impregnată cu substanţă brun roşcată cu aspect de sânge, ce a fost ridicată pentru cercetări.

Fiind audiat în prezenţa apărătorului din oficiu, inculpatul nu a recunoscut săvârşirea infracţiunii reţinute în sarcina sa”, transmite, printr-un comunicat de presă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

În cursul zilei de astăzi, pe numele suspectului se va formula propunere de arestare preventivă.