Femeie forțată să urce într-un autoturism și dusă pe un drum industrial, în Gorj

Un bărbat, de 43 de ani, din comuna gorjeană Plopșoru, a fost reținut ieri pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate și încălcarea ordinului de protecție.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați de o femeie, prin apelul 112, cu privire la faptul că, o colegă de-ale sale, în vârstă de 34 de ani, din localitate, ar fi fost luată cu forța într-un autoturism. Din primele verificări efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că persoana care ar fi luat-o pe femeie cu forța, ar fi concubinul acesteia, care se deplasa cu un autoturism, pe drumul industrial Rovinari – Fărcășești.

În timp ce polițiștii se deplasau pe sectorul de drum mai sus menționat, apelanta a revenit asupra apelului 112. Aceasta a relatat că femeia a fost readusă la locul de unde a fost luată, însă acesta a plecat de la fata locului.

A fost identificat un bărbat de 43 de ani, din comuna Plopșoru

Având în vedere aceste aspecte s-a procedat la căutarea și identificarea conducătorului autoturismului în cauză și la scurt timp a fost oprit pe drumul industrial Fărcășești – Rovinari. A fost identificat un bărbat de 43 de ani, din comuna Plopșoru, acesta fiind condus la sediul poliției pentru stabilirea activității infracționale.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta ar fi avut o relație de concubinaj cu femeia de 34 de ani, până la sfârșitul anului 2020. Atunci, femeia a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva sa. În această dimineață, ar fi forțat-o să meargă cu el, pentru a purta discuții pe tema despărțirii lor. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Gorj.