Fiul primarului din Caracal, Ion Doldurea, si celalalt patron al stației GPL de la Creevedia, ARESTAȚI pentru 30 de zile

Patronii stației GPL de la Creevedia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Avocatul acestora a depus contestație. Avocatul patronilor stației GPL de la Crevedia: „Le-am spus să nu dea declarații”

Patronii statiei GPL din Crevedia care a explodat pe 26 august nu au vorbit nici miercuri dimineata cu procurorii! Cei doi au preferat sa pastreze si in cadrul audierilor din aceasta dimineata tacerea afisata inca de marti seara, totul la indemnul avocatului lor, Florin Cojocaru.

Ionut Doldurea si Cosmin Stanga „au preferat sa afle acuzatiile care le sunt aduse” in acest caz, a mai spus avocatul firmei Flagas care deține stația GPL de la Crevedia.

El preciza ca se asteapta la o propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, pe care insa o vor contesta pentru a primi o masura mai blanda, cum ar fi arestul la domiciliu sau controlul juciar.

Acesta le-a transmis jurnalistilor sa nu se astepte ca la fiecare infatisare sa dea astfel de declaratii. Drept urmare, cel mai probabil, de acum inainte va urma o tacere atat din partea celor doi, cat si a avocatului lor in acest dosar atat de controversat.