In Bals castiga alegerile cine da mai tare cu parul! Primarul si-ar fi trimis oamenii la bataie

Un grav incident a avut loc, joi, în Balș, unde un tânăr care filma cu telefonul mobil acțiunea unui grup de muncitori ce montau indicatoare rutiere a fost atacat și agresat de cei filmați. El spune că, după ce a fugit, mașina i-ar fi fost lovită de agresori cu pari și cu lopeți. Tânărul susține că atacatorii ar fi apropiați ai primarului în funcție, care candidează pentru un nou mandat, informează olt-alert.ro.

Totul a fost transmis live pe Facebook de către cel agresat. În filmuleț se observă cum atacatorii îi spun tânărului să nu mai filmeze, după care telefonul îi este lovit cu un instrument metalic folosit la lucrări. Victima a scăpat de furia agresorilor fugind.

Tânărul susține că atacatorii ar fi apropiați ai primarului în funcție, aflat în campanie electorală pentru că el candidează pentru un nou mandat.

„Ne-au atacat mașina. Au început să lovească cu parii, cu lopețile. Da, oameni buni, totul a fost filmat în direct. Acești mafioți, acești escroci ai domnului Mădălin Ady Teodosescu (primarul orașului – n.r.) ne atacă continuu. Mi-au dat cu țevile în mașină, mi-au lovit mașina. Am sunat la 112, nu e nici un fel de problemă”, spune, în filmare, tânărul atacat.

Sursa: Olt-alert.ro