În Slatina devine periculos să ieși pe stradă: Băiat de 13 ani, bătut de un necunoscut!

Un copil în vârstă de 13 ani, din Slatina, a fost bătut de un bărbat necunoscut, în cartierul Steaua, susţine mama sa care a şi sesizat poliţia.

Daniela Maria Ţînă spune că totul s-a petrecut, miercuri seara, pe strada Plevnei din Slatina, unde copilul său se juca de-a v-aţi ascunselea, cu sora sa şi alţi copii.

Când l-a văzut la colţul blocului, bărbatul l-a apucat pe băiat de gât, i-a dat o palmă şi l-a îmbrâncit.

Femeia a semnalat incidentul la 112.

„Băiatul meu are 13 ani, un copil extraordinar de cuminte și respectuos, a fost agresat și lovit și jignit de un bărbat al cărui nume nu îl cunoaștem. Locuiește în același cartier cu noi, dar știm sau bănuim doar, unde are domiciliul (…)  Este vorba de un copil, care a fost lovit de un necunoscut!” spune femeia.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuţ Vasiloaica, a confirmat faptul că femeia a depus o sesizare la Poliţia Municipiului Slatina şi că se fac cercetări pentru a fi identificat agresorul.

„În seara zilei de 26 ianuarie a.c., prin apel 112, o femeie, în vârstă de 32 de ani, din muncipiul Slatina, a sesizat faptul că, fiul ei, în timp ce se afla pe o stradă din localitate, ar fi fost lovit de către o persoană necunoscută.

Polițiștii din cadrul Poliției Muncipiului Slatina s-au deplasat la domiciliul apelantei, care le-a relatat faptul că fiul ei, ar fi fost lovit, în jurul orei 19:00, de un bărbat, în timp ce se afla pe strada Plevnei, din localitate.

La fața locului, unde a fost sesizată fapta de lovire, nu a fost identificată nicio persoană.

Ulterior, femeia de 32 de ani, s-a deplasat la sediul Poliției Municipiului Slatina, unde a depus o sesizare scrisă, cu privire la cele întâmplate.

Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.