Inca o realizare marca PSD: Claudiu Manda, in topul european al celor mai INUTILI alesi de la Bruxelles!

Publicatia Politico, cu sediul la Bruxelles, a realizat un top al celor mai chiulangii europarlamentari in care apare si Claudiu Manda, presedinte PSD Dolj si sotul primarului Craiovei, Olguta Vasilescu.

In Top 10 al europarlamentarilor cu cele mai multe absente, Claudiu Manda se afla pe locul 9, arata Politico.

Manda a fost trimis in Parlamentul European de Liviu Dragnea, acesta spunand ca sotul Olgutei Vasilescu va lupta naprasnic la Bruxelles in interesul romanilor. „O sa vedeti ce teraba o sa faca Claudiu la Bruxelles”, a spus Dragnea la mitingul de la Craiova din campania de la europarlamentare.

Insa Manda nu a facut mai nimic, cu exceptia achizitionarii unui apartament in valoare de aproximativ un sfert de milion de euro.

Claudiu Manda a incasat, pentru primul an de europarlamentar, in jur de 80.000 de euro net la care se adauga diurna, bani de cazare si transport (alte zeci de mii de ero).

Al doilea an de mandat a fost inceput mai curajos de Manda care, in 10 iunie 2020, a propus o rezolutie privind regimul muncitorilor transfrontalieri.

Claudiu Manda a fost insa mai activ pe piata imobiliara din Capitala Belgiei unde a achizitionat, anul trecut, un apartament in valoare de 240.000 de euro. Pentru asta a luat un credit pe 25 de ani de la BNP Paris.

Informatii in acest sens apar in declaratia de avere a nevestei, Lia Olguta Vasilescu.