Întâi distracția, pe urmă sănătatea: Petrecere cu 55 de persoane în Craiova, încheiată cu amenzi!

O petrecere cu 55 de persoane s-a încheiat aseară cu amenzi pe care polițiștii Secţiei 5 Craiova le-au aplicat participanților.

Poliţişti din cadrul Secţiei 5 Craiova au fost sesizați prin ,,TELVERDE,, cu privire la faptul că în incinta unui restaurant din Craiova este organizată o petrecere.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 5 Poliție Craiova, fiind totodată redirecționate mai multe echipje din cadrul Secțiilor 1,2,3,4, și 6 Craiova, jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj și G.J.M.B. Craiova, precum și o grupă de luptători din cadrul S.A.S Dolj.

În incinta localului, polițistii au identificat 55 de persoane care participau la un eveniment privat, respectiv o logodnă, fiind aplicate astfel 55 de sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de Covid 19, în valoare de 17.500 de lei.

De asemenea, a fost identificat organizatorul evenimentului în persoana unui bărbat de 42 de ani, din Craiova, care a fost sancționat cu amendă în valoare de 3000 de lei.

Totodată, polițistii au identificat administratorul localului în persoana unei femei din Craiova, care a fost sanctionată cu amendă în valoare de 4.000 de lei.

Evenimentele de tipul nunți, botezuri, mese festive sunt intezise.