Jihadul anuntat de baronul Paul Stanescu se opreste cand incepe PSD-ul sa fure oameni

La câteva zile după ce baronul PSD de Olt, Paul Stanescu, se lamenta la Antena 3 ca PNL a demarat Jihadul si le fura oameni din partid, organizatia PSD condusa de Stanescu se lauda, cu imagini regizate si atent montate, ca au reusit sa fure doi candidati de la PNL.

Secretarul general PSD, Paul Stănescu, a declarat miercuri seară, la Antena 3, că partidul va depune joi la DNA o plângere penală în legătură cu faptul că anumite persoane din anturajul Guvernului fac presiuni pe primarii PSD să treacă la PNL înainte de alegeri.

„Mâine vom depune plângere penală la DNA. S-a lansat într-o ofensivă penală de racolare a primarilor PSD din toată țara. E trafic de influență, abuz în serviciu. Vă spun de exemplu că la Cluj au fost racolați deja 15 primari. La Giurgiu au fost chemați 27 de primari la Guvern, ca la Teleorman, Suceava, Iași. Avem de la toți colegii noștri din țară, cu nume și prenume. Primarii vin la partid, după ce trec pe la Guvern, vin și ne spun tot ce li se promite. Li se promite apă, canal, drumuri asfaltate, din fondul de rezervă al Guvernului. E practic un jihad impotriva primarilor PSD, mai ales in mediul rural”, a declarat Paul Stănescu la Antena 3.

Doua zile mai tarziu, PSD Olt se lauda in presa locala aservita cum câștigă doi oameni valoroși pentru alegerile locale care vor avea loc pe 27 septembrie. Ambii au fost membri PNL, însă de data aceasta au ales echipa PSD pentru a face mai mult pentru localitățile lor. Marius Oprescu, președintele PSD Olt, a explicat că atât Ionuț Dima cât și Marian Pistol au făcut, la un moment dat, parte din echipa PSD, iar acum s-au reîntors acasă.

Sursa video: olttv.ro