Lectie de viata: Dupa ce a lucrat intr-un abator in Germania, un tanar din Slatina a fost admis la Şcoala Militară de Jandarmi

Un tânăr din Slatina s-a ambiţionat şi a promovat admiterea la Şcoala Militară de Jandarmi, după şapte luni în care a muncit într-un abator, în Germania, la doar 18 ani.

Ajuns la 23 de ani, Cătălin Constantin a reuşit să intre la Acamedia de Poliţie, arma jandarmi.

”Pentru că nu am obținut punctajul pentru admitere la Academie, dezamăgit, am plecat să lucrez în Germania!”, povesteşte Cătălin.

Şapte luni de muncă într-un abator, pentru un tânăr de 18 ani, au fost suficiente să-și depășească lipsa de motivație și de voință, să se întoarcă acasă și să-și urmeze visul de a purta uniforma de jandarm.

S-a înscris și a dat examen la Școala Militară de Subofițeri Drăgășani fiind admis, iar după absolvire a fost repartizat la o unitate de Jandarmi din Capitală, în domeniul pazei și protecției instituționale.

A mai făcut un pas către un viitor mai bun, a învățat, s-a înscris din nou pentru admiterea la Academie și a reușit!

Cătălin are acum 23 de ani și este student în anul II la Academia de Poliție “A. I. Cuza” București, Arma Jandarmi, iar pentru o lună de zile se află în stagiul de practică la Jandarmeria Olt.

Sursa: Realitatea de Olt