Manelistii se acuza intre ei dupa ce scandalul din Valcea: ”Adi de la Vâlcea, spre exemplu, are un tanc. E al lui”

Adrian Necula, managerul lui Dani Mocanu, susține că interpretul de manele nu are ”nicio legătură cu accidentul” care s-a produs în Râmnicu Vâlcea, unde un transportor blindat care circula pe carosabil a lovit două autoturisme.    

În turelă era cântărețul de manele Dani Mocanu, care se întorcea de la filmările unui videoclip.

Necula susține că TAB-ul este ”o mașină de epocă, înmatriculată pe Anglia” și că Dani Mocanu ”decât a închiriat pentru videoclip lucrurile respective”.

”Deci nu s-a întâmplat pur și simplu nimic. E vorba de un videoclip la care conjunctura nefericită a fost că cel care conducea TAB-ul a acroșat o mașină. Atâta tot. Mașina respectivă e o mașină de epocă, este înmatriculată pe Anglia, poate să circule pe drumurile publice fără probleme. Nu el este autorul, nu el este șoferul, el decât a închiriat pentru un videoclip lucrurile respective. N-are nicio legătură cu accidentul, cu acroșajul, cu celalalte pe acolo, care s-au vehiculat.” – a declarat managerul cântărețului de manele.

Întrebat cum a găsit acel transportor pentru a-l închiria, apropiatul lui Dani Mocanu a afirmat că nu este nimic deosebit, deoarece mai există încă aproximativ 20 de astfel de proprietari de TAB-uri în România, iar unii au chiar și tancuri – dându-l exemplu pe alt cântăreț de manele: Adi de la Vâlcea.

”Păi ca ăla mai sunt 20 de proprietari în România. Ce 20? Mai mult! Sunt proprietari care au chiar și tancuri. Adi de la Vâlcea, spre exemplu, are un tanc. E al lui. Probabil că ni se pare nouă aiurea, dar afară, în străinătate, lucrurile astea sunt normale. Dacă omu vrea să-și ia un tanc, își ia un tanc. Îl înmatriculează, are anumite condiții de circulație cu el și așa mai departe” – a mai spus managerul lui Dani Mocanu.