Mare reusita a primarului din Slatina: A terminat de asfaltat o strada in mijlocul campaniei!

Lucrările de asfaltare a străzilor din cartierul Steaua Roşie din Slatina sunt în curs de finalizare, cu trei săptămâni înainte de termen, informează gazetanoua.ro.

Reprezentanţii Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public (DASIP) spun că în aceste zile se lucrează la ultima porţiune de asfaltare.

„Suntem deja înainte de termen cu trei săptămâni. Suntem la ultima porţiune de asfaltare la carosabil, iar trotuarele sunt deja terminate. Zilele acestea, lucrarea va fi finalizată. Bineînţeles că mai sunt unele retuşuri. Au fost unele probleme, spre exemplu nu exista un acces la un loc de joacă. A trebuit să-l construim ca pe un nou trotuar”, a declarat Daniel Murguleţ, reprezentantul DASIP.

Acesta a ţinut să clarifice şi situaţia parcării unui important market din zonă, care nu a putut fi asfaltată de municipalitate.
„Au mai fost şi nişte alei în zona marketului Carrefour. Nu putem asfalta pe suprafeţe care nu ne aparţin. Acea suprafaţă le aparţine dumnealor, este concesionată, însă vom sesiza ca să se încadreze în configuraţia zonei, adică să o reabiliteze”a mai explicat Murguleţ.

Investiţia a fost realizată în cadrul contractului-cadru încheiat de municipalitate cu mai multe firme de construcţii. În total, potrivit contractului-cadru, în perioda 2019 – 2023, vor fi reabilitate 108 străzi. Străzile au fost împărţite în trei loturi, cu trei constructori: lotul unu – General Trust Argeş, lotul doi – SC Olt New Cosntruct, lotul trei – Panadria SRL. Valoarea totală a proiectului se ridică la 97 milioane lei, pe toţi cei patru ani.

Sursa: gazetanoua.ro