Masina de lux furata din Anglia, descoperita de politisti in curtea unui oltean

Un autoturism extrem de scump furat în Anglia a fost descoperit, ieri, de polițiști la un bărbat din Olt.

Oamenii legii din Olt au depistat autoturismul furat după ce autoritățile britanice au emis o alertă de urmărire internațională.

„La data de 03 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în urma unei informări primite de la autoritățile britanice prin intermediul canalelor de cooperare polițienească internațională, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din județul Olt, deține la domiciliul său, un autoturism reclamat ca fiind sustras din Marea Britanie la data de 22 februarie a.c..

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că pentru autoturismul respectiv există o alertă de urmărire internațională, emisă de autoritățile din Marea Britanie, la data de 13 iulie a.c..

Până ca autoritățile britanice să emită această alertă, bărbatul, de 36 de ani, este bănuit că ar fi adus în România autoturismul și l-a înmatriculat pe numele său”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Valoarea prejudiciului cauzat este de 24.000 de lire sterline.