Moarte suspecta intr-un apartament din Slatina. Victima avea 40 de ani

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit mort, luni dimineața, într-un apartament din Slatina, în condiții misterioase, pe corpul victimei nefiind identificate urme de violență.

Potrivit Poliției Olt, luni dimineața, în jurul orei 06:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană este decedată într-un imobil din municipiul Slatina.

Echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina a stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Slatina, este decedat într-un imobil de pe strada Toamnei, din Slatina.

„În urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului. Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, arată Poliția Olt.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările.