O femeie din judeţul Gorj si-a injunghiat sotul. Barbatul a supravietuit la limita

O femeie din judeţul Gorj a fost reţinută de procurori după ce şi-a înjunghiat soţul cu un cuţit, victima suferind răni grave şi înregistrând pierderi mari de sânge.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că o femeie a fost reţinută pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor asupra unui membru al familiei.

“Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că suspecta L.C., în data de 26 mai, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla la domiciliul conjugal din comuna Stoina, judeţul Gorj, a aplicat soţului său, partea vătămată L.T. mai multe lovituri cu un cuţit, în zona corpului. Din fişa de urgenţă prespitalicească întocmită de echipajul de urgenţă al SAJ Gorj a rezultat că persoana vătămată L.T. prezenta o plagă penetrantă înjunghiată parasternal stâng de patru centimetri la nivelul coastei 4/5 anterioară cu enfizem subcutanat palpabil la nivelul hemitoracelui stâng, precum şi tegumente palide, semn că acesta pierduse mult sânge”, se arată în comunicat.

Urmărește-ne: